Boerderijwinkel

De Annahoeve - De Moer
Echte lekkernijen

Streekproducten

In onze boerderijwinkel zijn ook veel verse streekproducten te koop. Het gebied rondom Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen heeft namelijk een groot aanbod verse en vaak biologische producten van de Duinboeren. Vele producten zijn dus vers van het land en dat proeft U!
Naar onze winkel
Paul en Ingrid Hazenberg verwelkomen U graag op hun bedrijf!

Paul en Ingrid Hazenberg

De boerderijwinkel is gevestigd bij melkveebedrijf De Annahoeve-De Moer, met landerijen grenzend aan Landgoed “Huis ter Heide”. In de zomer heeft U uitzicht over onze koeien, grazend in de weilanden. Een bezoekje aan ons laat u even meegenieten van het echte boerenleven.
Kennismaken?
private event

Onze eerlijke producten

Het assortiment van de winkel is eerlijk én heerlijk! De Annahoeve – De Moer biedt U bijvoorbeeld vlees van eigen bedrijf. Heeft u zich al eens ingeschreven voor één van onze vleespakketten? De kwaliteit en duidelijke herkomst van het product is voor veel mensen uit De Moer, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Dongen en ver daarbuiten reden genoeg om onze winkel te bezoeken.
Naar onze winkel
Eerlijke producten

Ambachtelijke kaas

De kaas wordt bereid door zuivelboerderij De Driehoek met melk van hun eigen koeien.
Naar de winkel
Eerlijke producten

Duurzaam vlees

Duurzaam vlees is vlees dat op een eerlijke en duurzame wijze tot stand is gekomen, namelijk door de koeien vrij rond te laten lopen en goede voeding te geven
Naar de winkel

U bent van harte welkom in onze boerderijwinkel

shopping-cart
Chat openen
1
Hallo,
Kunnen wij je ergens bij helpen?